ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η LEGENDARY BOOTS ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ, ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Η ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Η ΕΙΔΟΣ ΙΣΟΠΟΣΗΣ ΑΞΙΑΣ.

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ:

  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΚΗΣ Η ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΘΟΡΕΣ Η ΑΛΟΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕ ΑΘΙΚΤΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ.

*ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ.

*ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.

*ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ LEGENDARYBOOTS ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2510232010 ΚΑΙ 6949384840 ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ sales@legendaryboots.gr.

 


ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΩΣΤΕ ΟΙ ΜΠΟΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ