ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η Legendary Boots πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε ή ακόμα και να επιστρέψετε την παραγγελία σας από οποιοδήποτε μέρος της ελληνικής επικράτειας η του εξωτερικού στην περίπτωση που ορισμένα από τα προϊόντα δε σας ικανοποιούν.

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει τα προϊόντα σε συνεννόηση με την εταιρεία μας σε ορισμένες από τις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Αποστολή και παραλαβή προϊόντος κακής η ελαττωματικής ποιότητας με λάθος της ίδιας της Εταιρείας.

  • Επιστροφή προϊόντων λόγω λάθους παράδοσης με ευθύνη της ίδιας της Εταιρείας.

Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης θα πρέπει να επιστρέψει τα προϊόντα αχρησιμοποίητα στην ίδια την εταιρεία, ώστε αυτά να ελεγχθούν και να διαπιστωθεί το λάθος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της παραλαβής των προϊόντων. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται στη συσκευασία τους, χωρίς φθορές ή αλλοιώσεις συνοδευόμενα από τα ανάλογα παραστατικά της συσκευασίας.

*Αλλαγές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών , σε περίπτωση αλλαγής ο πελάτης επιβαρύνεται το κόστος μεταφοράς και των τραπεζικών εξόδων. Σε κάθε περίπτωση δεν επιστρέφονται χρήματα.

*Σε περιπτώσεις στις οποίες η επιστροφή των προϊόντων δεν γίνει εντός 14 ημερών δεν μπορούν να επιστραφούν τα προϊόντα.

Σε κάθε περίπτωση καλό είναι ο πελάτης να επικοινωνήσει με το κατάστημα της Legendary Boots ώστε να ενημερώσει τους υπεύθυνους για την επιστροφή των προϊόντων στα τηλέφωνα: +30.2510 232010 | +30.6949 384840 είτε μέσω  e-mail :sales@legendaryboots.gr 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

O Πελάτης καλείται να συσκευάσει το προϊόν στο κουτί στο οποίο το παρέλαβε και στη συνέχεια να το αποστείλει με την μεταφορική με την οποία το παρέλαβε σημειώνοντας πάνω στο κουτί «ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΏΝ», γράφοντάς μας εφόσον το επιθυμεί τους λόγους για τους οποίους επιστρέφει τo προϊόν.

Σε περίπτωση που δε τηρούνται οι παραπάνω όροι τότε η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν στον πελάτη επιβαρύνοντάς του τα μεταφορικά.

Η Legendary Boots διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών της, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστότοπό της.

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κάθε περίπτωση για να λύσετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα παραπάνω μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους.

  • Καλώντας μας στα τηλέφωνα +30.2510 232010 | +30.6949 384840

  • Στέλνοντάς μας απευθείας mail στο sales@legendaryboots.gr 

  • Στέλνοντας κάποιο μήνυμα απευθείας στα social media όπου μπορούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

 


ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΩΣΤΕ ΟΙ ΜΠΟΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ